Verhuizing Amsterdam

Moet je verhuizen naar Amsterdam? Laat Amsterdam Removal je helpen bij dit proces. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf en we kennen het proces als het gaat om verhuizen. Voorafgaand aan de verhuizing in Amsterdam zullen we een van onze adviseurs vragen u te bezoeken. We doen dit om het totale volume van de te verplaatsen items te beoordelen. Wanneer dit is vastgesteld, weten we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Laat de verhuizing in Amsterdam over aan de experts in verhuizen

We zijn ervaren in verhuizingen en in de meeste gevallen kunnen we de klus binnen een dag voltooien. We pakken vaak alles in op de verhuisdag zelf, dus u hoeft niet tussen verhuisdozen te slapen. Natuurlijk geven we je ook de mogelijkheid om zelf alles in te pakken. We kunnen indien gewenst ook uw meubels demonteren en opnieuw samenstellen, zelfs de designstukken. We zullen alles met de professionele zorg behandelen die het verdient.

Vragen?

Als u vragen heeft over onze verhuisservice in Amsterdam, neemt u dan contact met ons op. We zullen u graag al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 208 208 252 of een e-mail te sturen naar info@amsterdamremoval.nl.

Als je op zoek bent naar een snelle aanbieding, stuur ons dan foto’s van de dingen die je graag zou willen laten verhuizen, door via WhatsApp. Het nummer dat u daarvoor nodig heeft is +31 (0) 6 119 435 33. Wij reageren dan meestal binnen twee uur.

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.5
Great company to work with! Very easy to communicate with, on time, and very professional!
- Amsterdam - mei 6, 2019
Great company, I can highly recommend. Very reliable and they offered storage while I found a place to stay.
- Amsetrdam - mei 1, 2019
Hele prettige aardige betrouwbare mensen,Zij maakten het allemaal heel goed te doen!
- Haarlem - maart 25, 2019
Was fijn om mee te werken
- Amsterdam - maart 21, 2019
They have been great..they made easy what looked so difficult to do..Outstanding service!
- Haarlem - maart 1, 2019
M&M Verhuizingen organized our move within Amsterdam. The team was very pleasant to work with and the move was completed in the most efficient way possible. We will always come back for any future move.
- Amsterdam - februari 11, 2019
flexibel, prettig contact, vakkundige verhuizers, leuke sfeer op de verhuisdag.
- Haarlem - februari 6, 2019
Precies op afgesproken tijd op locatie. Vrolijke jongens ondanks de kou en sneeuw narigheid. Gratis extra verhuisdozen was ook heel prettig. Deze zijn een stuk steviger dan die van de Action.
- HAARLEM - januari 31, 2019
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10