Verhuisbedrijf Haarlem

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Haarlem, dan staat Amsterdam Removal tot uw dienst. We verhuizen dagelijks in Amsterdam, zodat we op de hoogte zijn van het aanvragen van vergunningen, hijsen naar hogere verdiepingen met een verhuislift en weten welke truck we moeten gebruiken in de verschillende buurten van Amsterdam.

Ons magazijn daarentegen is gevestigd in de Waarderpolder in het industriepark van Haarlem en het merendeel van onze medewerkers woont in Haarlem of is geboren in Haarlem, dus we kennen onze weg in Haarlem.

Verhuizingen in Haarlem
U kunt bij ons terecht voor verhuizingen van of naar Haarlem

Van een budgetverhuizing met slechts een paar spullen om te verhuizen naar full service-verhuizingen met in- en uitpakken. Als u op zoek bent naar informatie om verzekert te zijn dat u klaar bent voor een verhuizing tussen de staten, dan is deze Interstate Moving Checklist zeer nuttig. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, we brengen alle benodigde materialen voor de verpakking en overige zaken. Indien nodig kunnen we u ook helpen met een opslagservice.

Ook uw internationale verhuizing is bij ons in veilige handen.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Haarlem, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij behoren tot de best beoordeelde verhuisbedrijven in Nederland.

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.5
Great company to work with! Very easy to communicate with, on time, and very professional!
- Amsterdam - mei 6, 2019
Great company, I can highly recommend. Very reliable and they offered storage while I found a place to stay.
- Amsetrdam - mei 1, 2019
Hele prettige aardige betrouwbare mensen,Zij maakten het allemaal heel goed te doen!
- Haarlem - maart 25, 2019
Was fijn om mee te werken
- Amsterdam - maart 21, 2019
They have been great..they made easy what looked so difficult to do..Outstanding service!
- Haarlem - maart 1, 2019
M&M Verhuizingen organized our move within Amsterdam. The team was very pleasant to work with and the move was completed in the most efficient way possible. We will always come back for any future move.
- Amsterdam - februari 11, 2019
flexibel, prettig contact, vakkundige verhuizers, leuke sfeer op de verhuisdag.
- Haarlem - februari 6, 2019
Precies op afgesproken tijd op locatie. Vrolijke jongens ondanks de kou en sneeuw narigheid. Gratis extra verhuisdozen was ook heel prettig. Deze zijn een stuk steviger dan die van de Action.
- HAARLEM - januari 31, 2019
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10