Professionele verhuizingen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in efficiënte verhuizingen? Zoek niet verder en neem contact op met Amsterdam Removal. We kennen alle ins en outs als het gaat om full-service verhuizingen.

De echte professional in verhuizingen

Of u nu van of naar Amsterdam verhuist, wij kunnen u van dienst zijn. Het kan ingewikkeld zijn om standaardmeubilair op de meeste trappen te verplaatsen, daarom gebruiken we daarom altijd een externe bewegende lift en verplaatsen we dingen indien nodig door het raam of balkon. Wij kunnen u helpen uw spullen in te pakken, wat we in de meeste situaties op de dag van de verhuizing zelf kunnen doen. We kunnen u zelfs helpen met het uitpakken van de verhuisdozen, als u dat wilt. Waar je tijdens een verhuizing hulp bij nodig hebt, kunnen we je van dienst zijn.

Neem contact met ons op via WhatsApp

We hebben een professionele aanpak als het gaat om verhuizingen, maar ook als het gaat om contact met u op te nemen. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom kunt u op WhatsApp contact met ons opnemen, vooral als u professionele hulp nodig hebt bij last-minute verhuizingen.

Stuur snel en makkelijk een aantal foto’s van de dingen die je wilt verhuizen en we zullen in de meeste gevallen binnen twee uur reageren. Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u ons bereiken op +31 (0) 208 208 252 of een e-mail sturen naar info@amsterdamremoval.nl.

We hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.5
Great company to work with! Very easy to communicate with, on time, and very professional!
- Amsterdam - mei 6, 2019
Great company, I can highly recommend. Very reliable and they offered storage while I found a place to stay.
- Amsetrdam - mei 1, 2019
Hele prettige aardige betrouwbare mensen,Zij maakten het allemaal heel goed te doen!
- Haarlem - maart 25, 2019
Was fijn om mee te werken
- Amsterdam - maart 21, 2019
They have been great..they made easy what looked so difficult to do..Outstanding service!
- Haarlem - maart 1, 2019
M&M Verhuizingen organized our move within Amsterdam. The team was very pleasant to work with and the move was completed in the most efficient way possible. We will always come back for any future move.
- Amsterdam - februari 11, 2019
flexibel, prettig contact, vakkundige verhuizers, leuke sfeer op de verhuisdag.
- Haarlem - februari 6, 2019
Precies op afgesproken tijd op locatie. Vrolijke jongens ondanks de kou en sneeuw narigheid. Gratis extra verhuisdozen was ook heel prettig. Deze zijn een stuk steviger dan die van de Action.
- HAARLEM - januari 31, 2019
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10