Professionele verhuizingen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in efficiënte verhuizingen? Zoek niet verder en neem contact op met Amsterdam Removal. We kennen alle ins en outs als het gaat om full-service verhuizingen.

De echte professional in verhuizingen

Of u nu van of naar Amsterdam verhuist, wij kunnen u van dienst zijn. Het kan ingewikkeld zijn om standaardmeubilair op de meeste trappen te verplaatsen, daarom gebruiken we daarom altijd een externe bewegende lift en verplaatsen we dingen indien nodig door het raam of balkon. Wij kunnen u helpen uw spullen in te pakken, wat we in de meeste situaties op de dag van de verhuizing zelf kunnen doen. We kunnen u zelfs helpen met het uitpakken van de verhuisdozen, als u dat wilt. Waar je tijdens een verhuizing hulp bij nodig hebt, kunnen we je van dienst zijn.

Neem contact met ons op via WhatsApp

We hebben een professionele aanpak als het gaat om verhuizingen, maar ook als het gaat om contact met u op te nemen. We doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom kunt u op WhatsApp contact met ons opnemen, vooral als u professionele hulp nodig hebt bij last-minute verhuizingen.

Stuur snel en makkelijk een aantal foto’s van de dingen die je wilt verhuizen en we zullen in de meeste gevallen binnen twee uur reageren. Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u ons bereiken op +31 (0) 208 208 252 of een e-mail sturen naar info@amsterdamremoval.nl.

We hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.4

Super professional, highly recommended!

Although the team was about 30~ min late, they let us know ahead of time so it was no problem waiting for them. They were super fast, careful and overall very professional.
- Amsterdam - juni 3, 2022

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10