Internationale verhuizers Amsterdam

Werk je als expat en ben je op zoek naar een internationale verhuizer, gevestigd in Amsterdam? Neem contact op met Amsterdam Removal, omdat wij de experts zijn waar u naar op zoek was. Met ons internationale netwerk en wereldwijde connecties kunnen we u eenvoudig helpen uw bezittingen van A naar B te krijgen.

De internationale verhuizer in Amsterdam waar je naar op zoek was

Het maakt niet uit of je uit Europa komt of niet, we zullen de juiste partner binnen ons netwerk vinden die uw bezittingen met de grootste zorg zal behandelen. Zodra je spullen in Nederland zijn aangekomen, nemen we het over en verplaatsen we alles naar je nieuwe huis. We regelen de vergunningen voor verhuizing en indien nodig zorgen we ervoor dat er een externe lift beschikbaar is. Zelfs als het onmogelijk lijkt kunnen we veilig je spullen op de hoogste verdieping hijsen. We helpen je zelfs al je spullen uit te pakken, als je dat wilt. Welke verhuisservice u ook nodig heeft in Amsterdam, als internationale verhuizers zijn wij er om u te helpen.

We zijn blij om u te dienen

Wij zijn ervaren Amsterdammers met een groot internationaal netwerk, dus we kunnen u altijd een passende oplossing bieden. Neem contact met ons op via phone:+31 (0) 208 208 252 of stuur een e-mail naar info@amsterdamremoval.nl. We zullen zo snel mogelijk van start gaan.

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.5
Great company to work with! Very easy to communicate with, on time, and very professional!
- Amsterdam - mei 6, 2019
Great company, I can highly recommend. Very reliable and they offered storage while I found a place to stay.
- Amsetrdam - mei 1, 2019
Hele prettige aardige betrouwbare mensen,Zij maakten het allemaal heel goed te doen!
- Haarlem - maart 25, 2019
Was fijn om mee te werken
- Amsterdam - maart 21, 2019
They have been great..they made easy what looked so difficult to do..Outstanding service!
- Haarlem - maart 1, 2019
M&M Verhuizingen organized our move within Amsterdam. The team was very pleasant to work with and the move was completed in the most efficient way possible. We will always come back for any future move.
- Amsterdam - februari 11, 2019
flexibel, prettig contact, vakkundige verhuizers, leuke sfeer op de verhuisdag.
- Haarlem - februari 6, 2019
Precies op afgesproken tijd op locatie. Vrolijke jongens ondanks de kou en sneeuw narigheid. Gratis extra verhuisdozen was ook heel prettig. Deze zijn een stuk steviger dan die van de Action.
- HAARLEM - januari 31, 2019
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10