Goedkoop verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een goedkope verhuisbedrijf in Amsterdam? Neem in dat geval contact op met Amsterdam Removal. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf dat de klus kan klaren. We hebben een breed scala aan verhuisdiensten, dus er is altijd een service die aan uw behoeften voldoet.

De goedkope verhuisservice in Amsterdam die je zocht

We bieden een goedkope verhuisservice, die alles bevat wat u nodig heeft wanneer u naar Amsterdam verhuist. We kunnen al uw meubels demonteren en opnieuw samenstellen met professionele zorg, we kunnen u helpen bij het inpakken en uitpakken van al uw bezittingen en we kunnen zelfs piano’s en vleugelpiano’s verplaatsen. Daarnaast hebben we verschillende oplossingen voor senioren die hulp nodig hebben bij hun verhuizing.

Neem contact met ons op voor een afspraak

We zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak via +31 (0) 208 208 252 of stuur een e-mail naar info@amsterdamremoval.nl. Bent u op zoek naar een last-minute bedrijf dat op zoek is naar een verhuizing? Stuur gewoon een foto via WhatsApp met dingen die verplaatst moeten worden naar +31 (0) 6 119 435 33. We zullen binnen twee uur reageren via WhatsApp.

We hopen dat je binnenkort onze goedkope verhuisservice in Amsterdam gaat gebruiken!

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.4

Top verhuisbedrijf!!! Voldeed aan alle verwachtingen!!

We zijn onlangs verhuisd van Castricum naar Dirkshorn met ons gezin en we zijn ontzettend tevreden met M&M verhuizingen! Ik wist niet dat verhuizen (met kids) zo relax kon zijn als je professionals in huurt kan dat dus en dat zijn deze verhuizers! Zeer vriendelijk personeel, van aanvraag offerte tot en met ophalen dozen na de verhuizing. Naast dat ze heel kundig en vriendelijk zijn, zijn ze ook nog eens super snel! En deden ze ontzettend hun best alles in goede banen te leiden, dan kan ik alleen maar zeggen, dan heb je verstand van zaken en heel veel ervaring en dat was dan ook duidelijk zichtbaar! Ik zou dit verhuisbedrijf iedereen aanraden! Goede prijs kwaliteit verhouding ook! Bedankt!!!!
- Castricum - november 19, 2020

Klantvriendelijk

Verhuist vanuit ijmuiden naar Hoorn verhuizers waren perfect op tijd, klantvriendelijk niets was te veel gevraagd toppers bedrijf om. Zeer zeker aan te bevelen
- Hoorn - november 1, 2020

Excellent Service!

Our move from Amsterdam to Amersfoort completed without any issues. The team were very professional, friendly and paid great detail to ensuring all of our items were transferred without any damage. We would certainly recommend for future moves.
- Amsterdam - oktober 15, 2020

Beste verhuizing ooit!!!

Vanaf eerste contact prima ervaring. Communicatie goed, bezoek aan huis en opname werkzaamheden vlot en duidelijk. Bevestiging volgende dag in huis. Ook prijstechnisch zit het wel goed bij M&M. En dan de uitvoering met drie jonge kerels, 1 vrachtwagen en een bestelbus. Alles moest in één dag van Haarlem naar Doesburg. Ook werd de oude woning die dag opgeleverd zodat iets vergeten geen optie was. Binnen 3 uurtjes stond alle huisraad keurig en veilig in de vrachtwagen. De binnen-en buitenplanten gingen in de bus. In Doesburg was het uitladen en alles plaatsen binnen twee uurtjes gepiept incl. het opbouwen van bedden etc. En alles zonder problemen en - heel belangrijk- met veel humor. Die gasten hebben plezier in hun werk. M&M Verhuizingen is o.l.v. Maarten Honnebier een uitstekend bedrijf. Verhuizen? M&M bellen!!
- Doesburg - september 24, 2020

Het team is hulpvaardig en ervaren.

Het was makkelijk te regelen mijn verhuizing. Ze zijn beschikbaar en heel ervaren. Het kostte niet al te lang en verhuizers zijn vriendelijk. Mijn spullen waren goed verwijderd!
- Tilburg - september 5, 2020

Erg gezellig met een A-Team

We have just waved goodbye to the most awesome hard-working team of 4 guys who have worked tirelessly for last 10 hours moving us from one apartment to another 4/5 stories up. From beginning to end we felt in very safe professional hands. Polite and cheerful, meticulous with all our directions and demands, good company and worth their weight in gold. I would recommend to everyone! Thank you for making what is normally classified as a stressful day into one which I genuinely enjoyed. Everything exceeded my expectations from beginning to end. Top class professional service.
- Amsterdam - augustus 25, 2020

Hele vriendelijke en efficiënte dienstverlening

We zijn onlangs vanuit twee locaties in Amsterdam naar een dorp verhuisd. M&M Verhuizingen leverde vooraf de dozen en kwam op de dag zelf met twee wagens en vier energieke, vriendelijke verhuizers. De verhuizing zelf verliep snel en efficient. De samenwerking was heel prettig, de lijnen kort. Een hele fijne ervaring.
- Castricum - augustus 11, 2020

Betaalbare en goede verhuizing

Snelle offerte ontvangen. De verhuizing zelf hadden we 5 man die alles inpakte. Vriendelijk personeel, niks is kapot gegaan
- Haarlem - juli 20, 2020
342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10