Expat verhuisservice Amsterdam

Als u een expat bent, kunnen we begrijpen dat u relocation services nodig heeft, vooral wanneer u naar Amsterdam verhuist. Amsterdam Removal helpt je graag! We hebben een groot netwerk, waardoor we goed instaat zijn internationale verhuizingen aan te pakken.

Professionele expat verhuisservice in Amsterdam

Wanneer u als expat aan het werk bent en u wordt verhuisd naar Amsterdam, kunnen we begrijpen dat u op zoek bent naar een bedrijf met ervaring en verhuisservices die aan uw behoeften voldoen. We zijn meer dan blij om u te helpen. Vanwege ons sterke wereldwijde netwerk kunnen we u helpen met grote internationale verhuizingen, waar u ook vandaan komt. We zullen ervoor zorgen dat we u koppelen aan een vertrouwd verhuisbedrijf, dat de grootste zorg besteedt aan uw bezittingen. Zodra alles in Nederland is aangekomen, nemen we het over en helpen we u door uw spullen naar uw nieuwe plek te brengen.

Wij helpen u om u thuis te laten voelen

Expat zijn kan soms moeilijk zijn, daarom willen we je helpen met onze verhuisservice in Amsterdam om je zo goed mogelijk thuis te laten voelen. Neem gerust contact met ons op via +31 208 208 252 of stuur een e-mail naar info@amsterdamremoval.nl en we regelen snel een afspraak.

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.5
Great company to work with! Very easy to communicate with, on time, and very professional!
- Amsterdam - mei 6, 2019
Great company, I can highly recommend. Very reliable and they offered storage while I found a place to stay.
- Amsetrdam - mei 1, 2019
Hele prettige aardige betrouwbare mensen,Zij maakten het allemaal heel goed te doen!
- Haarlem - maart 25, 2019
Was fijn om mee te werken
- Amsterdam - maart 21, 2019
They have been great..they made easy what looked so difficult to do..Outstanding service!
- Haarlem - maart 1, 2019
M&M Verhuizingen organized our move within Amsterdam. The team was very pleasant to work with and the move was completed in the most efficient way possible. We will always come back for any future move.
- Amsterdam - februari 11, 2019
flexibel, prettig contact, vakkundige verhuizers, leuke sfeer op de verhuisdag.
- Haarlem - februari 6, 2019
Precies op afgesproken tijd op locatie. Vrolijke jongens ondanks de kou en sneeuw narigheid. Gratis extra verhuisdozen was ook heel prettig. Deze zijn een stuk steviger dan die van de Action.
- HAARLEM - januari 31, 2019
313 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10