Douaneafhandeling

Huishouden en persoonlijke bezittingen importeren in een land binnen de EU betekent dat men te maken heeft met de regels die de EU-landen afzonderlijk hebben aangenomen. Helaas heeft Nederland op dit moment vrij strikte en complexe voorschriften met betrekking tot douane-inklaring, hetgeen in contrast staat met veel van de andere EU-partners. In tegenstelling tot het Verenigd Koninkrijk, waar het invullen van een eenvoudig C3-formulier voldoende is voor de belastingvrije invoer van huishoudelijke en persoonlijke effecten heeft Nederland een procedure met een lange lijst van vereiste documenten.

U kunt een Vrijstelling van rechten en heffingen aanvragen voor huishoudelijke en persoonlijke bezittingen.

Om deze vrijstelling te krijgen, gelden enkele beperkingen die van toepassing zijn

  • De importeur moet officieel buiten de EU hebben verbleven gedurende een periode van ten minste 12 maanden
  • De goederen moeten gedurende ten minste zes maanden persoonlijk eigendom zijn geweest van en door de importeur zijn gebruikt en niet zijn gekocht met het oog op deze invoer.
  • De goederen moeten ten minste 12 maanden na invoer in de EU in uw persoonlijke bezit zijn

 

Voor een vast tarief van € 185,00 T regelen wij graag de inklaring voor u. We zullen u de nodige documenten bezorgen, alles verzamelen en controleren en de douaneapplicatie doen.

Douaneafhandeling auto

Als u uw auto naar Nederland wilt brengen, kunnen wij de inklaring voor u regelen. Nederland is het enige land met de BPM-taks. Dit is een dure aangelegenheid voor voertuigen die in Nederland worden geïmporteerd. Als u vanuit een land buiten de EU naar Nederland verhuist, kunt u een vrijstelling krijgen voor deze taks. Wij helpen u graag met alle documentenwerk en douaneapplicaties. We kunnen de douane-inklaring van een auto regelen voor een vaste prijs van € 150, -.

Vraag offerte aan​

Vul het eenvoudige formulier in en ontvang de beste deal voor elke verhuizing waar dan ook!​

Offerte via WhatsApp

Het is bij ons ook mogelijk om een offerte via WhatsApp aan te vragen! Lekker makkelijk en snel. Stuur een aantal foto’s door van de te verhuizen spullen en we zullen zo snel mogelijk een offerte sturen (meestal binnen 2 uur).

Stuur naar: 0612345678

9.4

Super professional, highly recommended!

Although the team was about 30~ min late, they let us know ahead of time so it was no problem waiting for them. They were super fast, careful and overall very professional.
- Amsterdam - juni 3, 2022

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10